Fisketur

fredag 19.07 kl. 12.00
Fisketur

Bli no ein Vinjerockar med fiskestong, og opplev naturen så godt du kan. Vi gjev deg det du treng, så du kan få med deg fisk heim. Med på turen får de møte ein mystisk mann, han har fått mykje fisk i Bygdin-land. Han vil gje deg sin tause kunnskap, og med litt list så kan du bli du kry; saman et vi fisken vatnet kan gi!

Ting fisketur

Gradering: Grøn

Antal plassar: 10

Pris: 350,-

Tidspunkt:

  • Fredag kl 12:00-14:00

Utstyr:

  • Ta gjerne med eige fiskeutstyr om du har det. Vi tar med nokre stenger og eit par magiske sluker de eventuelt kan låne. 
  • Vi satsar på fangst og har handla ingredienser til ein nordisk paella. Så ta gjerne med primus og steikepanne om du har.

Oppmøte: Over vegen frå turinformasjonen, skilt med "Møteplass"

Gradering av turar

Grøn (Enkel): Dette er stort sett korte og enkle turar som passar for alle, utan krav til spesielle ferdigheter eller utstyr. 

Blå (Midddels): Dette er turar som passer for deg som har grunnleggjande turferdigheter og er i normal fysisk form.

Raud (Krevande): Turar merka med raudt passer for erfarne turgåere, med god utholdenhet. Turane krev ofte gode tursko og bekledning. 

Svart (Ekstra krevande): Dette er turar som passar for erfarne fjellfolk, med god fysikk, styrke og utholdenhet. Gode tursko og bekledning trengs på desse turane. På desse turane vil me stille med nødvendig utstyr som stegjern, tau og sele etc. 

Merk at om uforutsette hendingar som er utanfor Vinjerocks kontroll ikkje gjev krav på refusjon for allereie betalte aktivitetar.