Eye-gazing

fredag 19.07 kl. 11.00
Kopi Av IMG 20211119 WA0005

Gåmeditasjon og eye-gazing med Tuva

Kva med å starte dagen med ein gåande meditasjon der ein blir kjent med nokre nye fjes? Ein guida gåande meditasjon med fokus på tilstedeværelse, naturen rundt og og dei flotte menneska som har funnet vegen til Vinjerock. Ikkje lat deg skremje av ordet ‘eye-gazing’, og lar du deg skremme, burde du kanskje tenkje litt på kvifor medan du traskar i veg og blir med.

Kurset er i regi av Tuva Bjørnstad

Jeg heter Tuva og jobber iherdig med å fylle livet mitt med mest mulig av det jeg ønsker, som jeg har fått kjenne på at er en gledesfylt fulltidsjobb i seg selv. Enten finner du meg haikende langs en landevei undrende på hvem som kommer til å plukke meg opp eller i vanen min vendt mot havet med beina dinglende gjennom bakdøra med en kopp med rykende kaffe i hånda og et smil om munn.

Som meditasjons- og breathworkfasilitator er en av mine hjertesaker å skape rom for flere mennesker å kjenne på under, eventyr og glede ved det å være i live, gjennom å dyppe tåen ut i det ukjente og til tider ukomfortable.

Ett spørsmål jeg ofte stiller meg selv er: når jeg er 85 år gammel og ser tilbake på livet mitt, hvilke historier ønsker jeg å kunne fortelle og hva slags liv ønsker jeg å kunne se tilbake på?
Etter å ha stilt det spørsmålet, vet jeg at det er jeg som skaper det jeg en dag skal se tilbake på, akkurat nå.

Gradering: Grøn

Antal plassar: 30

Pris: Gratis

Tidspunkt:

  • Fredag 11:00-11:30

Utstyr:

  • Kle etter vêret
  • Eit ope sinn

Oppmøte: Over vegen frå turinformasjonen, skilt med "Møteplass"

Gradering av turar

Grønn (Enkel): Dette er stort sett korte og enkle turar som passar for alle, utan krav til spesielle ferdigheter eller utstyr. 

Blå (Middels): Dette er turar som passer for deg som har grunnleggjande turferdigheter og er i normal fysisk form.

Raud (Krevande): Turar merka med raudt passer for erfarne turgåere, med god utholdenhet. Turane krev ofte gode tursko og bekledning. 

Svart (Ekstra krevande): Dette er turar som passar for erfarne fjellfolk, med god fysikk, styrke og utholdenhet. Gode tursko og bekledning trengs på desse turane. På desse turane vil me stille med nødvendig utstyr som stegjern, tau og sele etc. 

Merk at uforutsette hendingar som er utanfor Vinjerocks kontroll ikkje gjev krav på refusjon for allereie betalte aktivitetar.