Smaking med Mousey

Mousey
Kor me skal leske oss på Vinjerock! Mousey tek turen til fjells og inviterar til smaking 1060 meter over havet. Forvent spanande smakar, mykje hygge og ny kunnskap du kan imponere han i nabocampen med!
Mousey brenn for små produsentar med eit hjarte for druebaserte godsaker. Dei jobbar på naturen sine premiss, noko som er ein gamal og krevjande metode, men etter deira meining - den einaste! Dei importerar frå mellom anna familiegardar med lange tradisjonar for smaking og andre som har kjøpt seg ein åkerflekk og starta frå bunnen av.
Gradering: Grøn 

Plassar: 12 plassar 

Pris: 400,-

Tidspunkt

  • fredag: 12:00-13:00
  • laurdag: 12:00-13:00

Utstyr: Smakslaukane

Oppmøte: Storteltet

Gradering av turar

Grøn (Enkel): Dette er stort sett korte og enkle turar som passar for alle, utan krav til spesielle ferdigheter eller utstyr. 

Blå (Midddels): Dette er turar som passer for deg som har grunnleggjande turferdigheter og er i normal fysisk form.

Raud (Krevande): Turar merka med raudt passer for erfarne turgåere, med god utholdenhet. Turane krev ofte gode tursko og bekledning. 

Svart (Ekstra krevande): Dette er turar som passar for erfarne fjellfolk, med god fysikk, styrke og utholdenhet. Gode tursko og bekledning trengs på desse turane. På desse turane vil me stille med nødvendig utstyr som stegjern, tau og sele etc. 

Merk at uforutsette hendingar som er utanfor Vinjerocks kontroll ikkje gjev krav på refusjon for allereie betalte aktivitetar.